Over Van Heertum B.V.

Machinaal Timmerbedrijf Van Heertum B.V. is een traditioneel familiebedrijf, door Christ van Heertum in 1970 opgericht en gevestigd in Vorstenbosch. Een als eenmanszaak gestart bedrijf dat in zijn bestaan langzaam maar gestaag is gegroeid. De twee zonen Christo en Edward zijn al sinds de jaren 90 mee werkzaam in het bedrijf en sinds 2002 is het bedrijf officieel overgegaan van vader Christ van Heertum naar de twee zonen Christo en Edward van Heertum. In de loop der jaren is Machinaal Timmerbedrijf Van Heertum B.V. uitgegroeid tot een modern bedrijf met een geautomatiseerd machinepark en al ruim 42 jaar een vertrouwd adres voor aannemers en particulieren!

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van houten kozijnen, ramen en deuren en leveren zowel aan bedrijven als aan particulieren. Samen met onze vakkundige werknemers staan wij garant voor goede en degelijke producten, in alle soorten, maten en aantallen. Ronde, getoogde of schuine kozijnen, een verbouw of aanbouw voor een woonhuis, nieuwbouw of renovatie van seriematige projecten, wij maken het graag voor u!

Ook voor een vakkundig advies of extra informatie op het gebied van houten kozijnen, ramen en deuren kunt u bij ons terecht. Kwaliteit en service gecombineerd met Brabantse gemoedelijkheid staan bij ons boven aan!

Kijkt u ook eens bij onze projecten voor een kleine greep uit onze producten en projecten.

Heertum Houtzagerij Heertum Houtzagerij Heertum Houtzagerij


Komo keurmerk SKH keurmerk
NBVT keurmerk
Timmer keurmerk
FSC keurmerk