Een 'kijkje' bij ons in de werkplaats

Ons bedrijf is uitgerust met de modernste apparatuur, zo hebben we alle benodigde apparatuur in huis om werkzaamheden snel en accuraat uit te voeren. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel en we stellen dan ook hoge eisen aan de kwaliteiten binnen onze werkplaats. In onderstaande teksten wordt kort en bondig uitgelegd hoe wij te werk gaan. Scroll naar onder voor een 'kijkje' bij ons in de werkplaats.


Machinale werkplaats

Het hart van onze organisatie, de machinale werkplaats, waar het ruwe hout wordt verwerkt tot stijlen en dorpels. Op de opsluitbank worden deze onderdelen samengesteld tot een volledig kozijn, raam of deur. Enkele machines die bij ons aanwezig zijn:
CNC-afkortzaag, 4-zijdige schaafbank, CNC-Hoekopstelling, CNC Inkroosmachine.

CNC Inkroosmachine CNC Afkortzaag Machine MachineSpuitloods

In de spuitloods worden de kozijnen, ramen en deuren aan een speciaal railsysteem opgehangen en voor een filterwand gespoten. De verf die door ons gebruikt wordt is van Sikkens en op waterbasis volgens de milieueisen. De kozijnen, ramen en deuren kunnen van transparant tot in diverse ral-kleuren gespoten worden.

Als eerst worden de kozijnen, ramen en deuren ingespoten in de gewenste grondlaag, na drogen worden ze voor de 2e maal gespoten en indien gewenst voorzien van een aflaklaag, hierdoor hoeven de elementen na plaatsing nog maar 1 maal afgelakt te worden. Droging gebeurt in onze spuitloods onder optimale omstandigheden betreft temperatuur en luchtvochtigheid. Na droging gaan de elementen naar de afwerkloods voor verdere montage.

Spuitloods Spuitloods SpuitloodsAfwerkloods

In de afwerkloods worden de ramen en deuren in de kozijnen gemonteerd en voorzien van het benodigde hang- en sluitwerk, glaslatten, panelen, spouwlatten, dpc, tochtstrips enz. Dit geheel volgens wens en afspraak met onze klant én eventuele keurmerken en veiligheidsnormen. Ook de eventuele onderdorpels van holonite, dts of natuursteen worden hier onder de kozijnen gemonteerd.

Afwerkloods AfwerkloodsTransport

Na afmontage worden de kozijnen op bokken geplaatst voor veilig transport naar de klant, hierdoor is de opslag op de werkplek beter te waarborgen. Het transport wordt bij ons intern geregeld, dus dag en tijd is geheel bespreekbaar. Onze DAF is voorzien van een 11-tons-kraan waardoor wij de kozijnbokken snel en gemakkelijk bij u kunnen lossen.

TransportOpslagloods

Al ons hout wordt ingekocht op kwaliteit en verschillende keurmerken, waaronder FSC.
Wij kunnen op verzoek verschillende houtsoorten verwerken.

Opslagloods

Een 'kijkje' bij ons in de werkplaats